Filtrare rezultate

Promotia zilei

Vezi toate promotiile

Colectia noua

 Contine 20 produse.

Fierbatoare apa

Fierbatoare apa
 • Vizualizati:
 • Fierbatorul de apa Elta cu LED si vas de sticla, 1.8 L, te face independent de o sursa de fierbere cu gaz. Volum: 1.8 L Vas de sticla Rotatie a vasului: 360 Led-uri iluminare apa Lumina albastra Rezistenta incorporata in baza Protectie a recipientului la fierbere/uscare Lungimea cablului: 70 cm Buton deschidere capac Buton ON/OFF pe maner...

  Fierbatorul de apa Elta cu LED si vas de sticla, 1.8 L, te face...

  109,00 lei 764902
 • Volum: 1.7 L Vas de sticla Filtru de purificare Rotatie a vasului: 360 Led-uri iluminare apa Lumina albastra Rezistenta incorporata in baza Protectie a recipientului la fierbere/uscare Lungimea cablului: 65 cm Buton deschidere capac Buton ON/OFF pe maner Gradatie pe suprafata vasului Inchidere automata dupa fierbere Protectie pentru...

  Volum: 1.7 L Vas de sticla Filtru de purificare Rotatie a...

  119,00 lei 761392
Se afişeaza 1-2 din 2 articole

Comanda simplu si rapid produse din categoria Fierbatoare apa la preturi reduse cu pana la 50% online sau direct din magazinele noastre .
Descopera cele 2 produse de calitate germana din categoria Fierbatoare apa la preturi promotionale si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.
Iti expediem orice produs in 24 ore direct la tine acasa. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam la dispozitie pentru toate produsele din categoria Fierbatoare apa .