Filtrare rezultate

Disponibilitate
Tip Produs

Colectia noua

 Contine 2 produse.

Rasnite cafea

Rasnite cafea
 • Vizualizati:
 • Rasnita electrica din inox cu lame de metal folosita pentru macinarea boabelor de cafea, a nucilor si a condimentelor. Lame metal Recipient inox Capacitate 50g-100g Putere 150W, suficienta pentru o macinare rapida Dimensiuni 17x10 cm Lungime cablu priza 86cm Usor de utilizat Design elegant  

  Rasnita electrica din inox cu lame de metal folosita pentru...

  49,90 lei 767092
 • Rasnita electrica pentru cafea, nuci si condimente Design elegant din inox Sistem special de cutite pentru macinare omogena Bol si lame rezistente din otel inoxidabil Capac transparent Buton pornit/oprit Sistem de securitate la inchidere Putere: 200W Capacitate boabe: 85g Lungime cablu: 1.2m

  Rasnita electrica pentru cafea, nuci si condimente Design elegant...

  99,90 lei 767091
Se afişeaza 1-2 din 2 articole

Comanda simplu si rapid produse din categoria Rasnite cafea la preturi reduse cu pana la 50% online sau direct din magazinele noastre .
Descopera cele 2 produse de calitate germana din categoria Rasnite cafea la preturi promotionale si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.
Iti expediem orice produs in 24 ore direct la tine acasa. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam la dispozitie pentru toate produsele din categoria Rasnite cafea .