Contine 7 produse.

Rasnite condimente

Rasnite si dozatoare condimente
 • Vizualizati:
 • -30%

  Potrivita pentru rasnirea piperului, a sarii sau a altor condimente. Maner rezistent pentru rasucire usoara Acces facil pentru reincarcare si prindere 2 vase din sticla pentru depozitarea condimentelor 3 capace din silicon Mecanism de rasnit ceramic Dimensiuni rasnita: 13 cm Material: plastic+sticla+ceramica

  Potrivita pentru rasnirea piperului, a sarii sau a altor...

  69,90 lei 48,93 lei 769101
 • Cele doua solnite cu suport de la TRI International pot reprezenta prin design pata de culoare din bucataria ta. Culoare: maro Dimensiuni solnita: 7x3,5 cm Forma: conuri de brad Material: portelan Un suport cu Mos Craciun: 14,5x7 cm Pot fi oferite cadou

  Cele doua solnite cu suport de la TRI International pot reprezenta...

  19,90 lei 768332
 • Culori: Galben/Verde/Maro Forma: tigri Material: ceramica O tavita - 11,3x5 cm Pot fi oferiti cadou

  Culori: Galben/Verde/Maro Forma: tigri Material: ceramica O...

  9,90 lei 762922
Se afişeaza 1-3 din 3 articole

Comanda simplu si rapid produse din categoria Rasnite si dozatoare condimente la preturi reduse cu pana la 50% online sau direct din magazinele noastre .
Descopera cele 3 produse de calitate germana din categoria Rasnite si dozatoare condimente la preturi promotionale si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.
Iti expediem orice produs in 24 ore direct la tine acasa. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam la dispozitie pentru toate produsele din categoria Rasnite si dozatoare condimente .