Contine 6 produse.

 • Vizualizati:
 • Mapa din piele ecologica GmbH este ideala pentru organizarea documentelor intr-un mod simplu si compact. 2 compartimente pentru documente Se inchide cu fermoar de culoare neagra Design modern, cusaturi negre 2 suporturi interioare pentru acte, carduri si carti de vizita Dimensiuni: 35x28,5x1,5 cm Culoare: negru Material: piele ecologica

  Mapa din piele ecologica GmbH este ideala pentru organizarea...

  29,90 lei 765660
 • Mapa din piele ecologica GmbH este ideala pentru organizarea documentelor intr-un mod simplu si compact. 2 compartimente pentru documente Se inchide cu fermoar de culoare neagra Design modern, cusaturi albe 2 suporturi interioare pentru acte, carduri si carti de vizita Dimensiuni: 35x28,5x1,5 cm Culoare: negru/alb Material: piele ecologica

  Mapa din piele ecologica GmbH este ideala pentru organizarea...

  29,90 lei 765659
Se afişeaza 1-2 din 2 articole

Comanda simplu si rapid produse din categoria Mape, serviete si clipboarduri la preturi reduse cu pana la 50% online sau direct din magazinele noastre .
Descopera cele 2 produse de calitate germana din categoria Mape, serviete si clipboarduri la preturi promotionale si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.
Iti expediem orice produs in 24 ore direct la tine acasa. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam la dispozitie pentru toate produsele din categoria Mape, serviete si clipboarduri .