Card de fidelitate GerMag

REGULAMENT DE FUNCTIONARE A PROGRAMULUI

“CARD DE FIDELITATE GERMAG”

 

           Programul “Card de fidelitate Germag” este un program de fidelitate creat si operat de catre GERMAG TREND SRL. In cadrul acestui program detinatorii de carduri de fidelitate Germag pot beneficia de reduceri in functie de valoarea cumparaturilor efectuate in magazinele Germag din reteaua GERMAG TREND.

  1. Inscrierea in program:

1.1.     Poate fi membru al programului “Card de fidelitate Germag” orice client al magazinelor Germag, persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania, care a implinit 18 ani cel mai tarziu in ziua inscrierii si care accepta regulamentul de functionare al programului;

1.2.     Orice client al magazinelor Germag poate participa la programul “Card de fidelitate Germag” prin completarea si semnarea formularului de inscriere. Participantul trebuie sa completeze formularul cu date reale si citete. GERMAG TREND nu va lua in considerare formularele incomplete, ilizibile, nesemnate sau completate incorect;

1.3.     Persoanele juridice nu pot participa la programul “Card de fidelitate Germag”.

  1. Conditii de participare:

2.1.     Participarea la program este posibila conform prevederilor regulamentului de functionare ce va fi disponibil in magazinele Germag. SC GERMAG TREND SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de functionare, cu anuntarea participantilor prin afisare intr-un loc vizibil in Magazinele Germag.

2.2 Cardul poate fi solicitat de catre clientii care au achizitionate produse de minim 300 lei pe un bon fiscal sau care au acumulat cumparaturi de minim 500 lei pe mai multe bonuri fiscale.

2.3.     In urma achizitionarii produselor puse la dispozitie in Magazinele Germag, posesorul de card beneficiaza de 10% reducere pentru orice produs disponibil in magazine, cu exceptia produselor aflate la promotie in momentul respectiv.

2.4.     SC GERMAG TREND SRL va informa participantii despre noii parteneri, sau noile promotii prin posta, e-mail sau prin afisarea in magazine.

  1. Utilizarea cardurilor:

3.1.     Fiecare participant are dreptul sa utilizeze un singur card Germag.

3.2.     Cardul Germag nu este un instrument de plata.

3.3.     Cardul Germag este proprietatea SC GERMAG TREND SRL si poate fi utilizat doar pe teritoriul Romaniei.

3.4.     Cardul Germag va fi folosit pentru atestarea calitatii de membru si implicit pentru obtinerea de reduceri.

3.5.     In cazul in care cardul este deteriorat sau sistemul electronic de tranzactionare nu functioneaza in magazine, clientul nu beneficiaza de reduceri.

  1. Carduri pierdute, furate, deteriorate:

4.1.     Daca un card s-a pierdut sau a fost furat trebuie anuntat imediat la unul din magazinele Germag. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card, conform celor mentionate in formularul de incriere. SC GERMAG TRENDSRL poate lua masuri de blocare si de inlocuire a cardului doar dupa ce a fost anuntat. Acesta va fi blocat in termen de maxim 72 ore.

4.2.     Daca un card Germag deja blocat este gasit, el trebuie depus la oricare magazin Germag inclus in program.

4.3.     SC GERMAG TREND SRL isi rezerva dreptul de a confisca un card Germag ilizibil, blocat sau un card prin intermediul caruia s-au efectuat tranzactii contrare prezentului regulament.

  1. Incetarea regulamentului:

5.1.     SC GERMAG TREND SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului.

5.2.     Instintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata in magazinele participante, intr-un loc vizibil cu cel putin 45 zile inainte de data incetarii programului.

  1. Prevederi generale:

6.1.     Persoanele fizice care doresc sa fie membrii trebuie sa completeze si sa semneze formularul de inscriere.

6.2.     Puteti renunta oricand la calitatea de membru prin informarea in scris catre SC GERMAG TREND SRL, dar daca o veti face, va trebui sa returnati cardul de membru.

6.3.     SC GERMAG TREND SRL nu va fi responsabila pentru pierderea, intarzierea sau inexactitatea documentelor, datelor, materialelor trimise prin posta, e-mail, fax, SMS sau pe alte cai.

6.4.     In conformitate cu Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelor personale, completarea si semnarea formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consintamantului cu privire la prelucrarea in scopuri de marketing a datelor pe durata existentei calitati de membru in programul “Card de fidelitate Germag” precum si ulterior incetarii acestuia. Prin semnarea formularului de inscriere, participantul va incheia un contract cu GERMAG TREND, inregistrat in registru de evident a prelucrarii de date cu caracter personal, iar ambele parti considera conditiile si normele enumerate ale programului ca fiind obligatorii pentru ele.

6.5.     SC GERMAG TREND SRL va avea dreptul sa foloseasca informatile membrilor stocate in baza de date computerizata, incluzand activitati legate de marketing si campanii de informare. Aplicand pentru cardul “Card de fidelitate Germag” aplicantul aproba folosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui in cadrul clubului, cu scopul administrarii, a discounturilor, a ofertelor speciale, alte beneficii si activitati de marketing. Aplicantul de asemenea este de accord cu transferul datelor de la “Card de fidelitate Germag” catre o entitate din alta tara cu acordul ca datele sa fie altele decat cele cu caracter personal. Regulile de mai sus se aplica de asemenea subcontractorilor SC GERMAG TREND SRL.

6.6.     SC GERMAG TREND SRL isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Card de fidelitate Germag pe durata existentei programului, fara o notificare prealabila a membrilor programului. Regulamentul “Card de fidelitate Germag” va fi prezent in toate magazinele din reteaua GERMAG TREND.

 

Membrii programului de fidelitate “Card de fidelitate Germag” au: dreptul de a fi informati; dreptul de a avea acces la date; dreptul de a interveni asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei. Pe durata participarii la programul “Card de fidelitate Germag”, cat si dupa incetarea participarii, membrii au urmatoarele drepturi: a) de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta; b) de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexact; c) de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (1), (2) si (3) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in scris, datata si semnata. In cerere solicitantul poate specifica daca doreste ca informatiile sa ii fie communicate la o anumita adresa, care poate fi si de e-mail, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face personal. Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie la adresa: Str. DN2 Bucuresti-Urziceni, nr. 96, Sat Sindrilita, Comuna Ganeasa, Judetul Ilfov; d) operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.