155,35 lei -35% 239,00 lei
314,30 lei -30% 449,00 lei
973,00 lei -30% 1 390,00 lei
760,50 lei -55% 1 690,00 lei
209,40 lei -40% 349,00 lei
286,30 lei -30% 409,00 lei
773965
Doresti sa savurezi aromele unor mancaruri traditionale si sa gatesti ca un masterchef? Setul profesional pentru gatit de la BergHOFF te va ajuta sa gatesti mancaruri delicioase pentru cei dragi.
Create la cele mai inalte standarde de calitate, vasele din inox 18/10 de la BergHOFF sunt foarte utilizate in bucatariile profesionale ale lumii deoarece au o baza revolutionara, formata din 4 straturi, ce permite distributia uniforma a caldurii si un consum redus de energie.
Capacele din inox 18/10 sunt ermetice si nu permit aburului sa se imprastie prin bucatarie.
Poti prepara in oalele si tigaia de la BergHOFF mancaruri sanatoase (legume, carne, peste, fructe sau pui) fara sa folosesti prea multa apa, grasime sau ulei.
Datorita aburului care se formeaza in interiorul vasului, ingredientele nu se usuca si isi pastreaza toate aromele, nutrientii si vitaminele.
Sunt fabricate din inox 18/10. Daca intalniti acesti indicatori, acestia reprezinta procentele de crom (18%) si nichel (10%) din acel tip de otel. Aceste doua aliaje sunt folosite in fabricarea tacamurilor si a vaselor pentru gatit deoarece dau rezistenta la coroziuni, netezime si durabilitate. De asemenea, otelul crom-nichel 18/10 nu este magnetic.
Usor de folosit, oricine poate gati o masa delicioasa cu ajutorul acestor vase.
A. Baza
Baza unui recipient afecteaza timpul necesar pentru a transfera caldura de la sursa la ingredientele din interiorul vasului. De asemenea, o baza buna transfera caldura in mod uniform, pe toata suprafata acesteia, evitand riscul de puncte fierbinti ce pot provoca arderea alimentelor.
Straturi de metal in baza
Baza unui recipient este construita dintr-un numar de straturi de metal (in general de la 3 la 6 straturi). Fiecare metal reactioneaza intr-un mod unic la aplicarea caldurii, iar combinatia specifica de metale in straturile de baza asigura ca vasul se incalzeste in mod eficient.
Metalele utilizate in mod obisnuit in baza:
- otel inoxidabil
- aluminiu
- cupru.
Aceste metale sunt combinate cu un material feromagnetic care asigura ca oala sau tigaia va functiona pe o plita cu inductie. Diagrama arata metalele combinate intr-o baza de 6 straturi.
Ce este inductia?
Un vas cu inductie foloseste principiul magnetismului pentru a incalzi un recipient.
1. activarea electromagnetismului
2. campul electromagnetic activeaza moleculele din materialul feromagnetic din baza
3. miscarea moleculelor genereaza caldura in baza recipientului
Iata un truc pentru a afla daca vasul este potrivit pentru inductie:
Pur si simplu tineti un magnet la baza recipientului. In cazul in care se lipeste, vasul este potrivit pentru inductie.
B. Corpul unui recipient
Materialul, marimea si forma determina caracteristicile fiecarui recipient. La fel ca si baza, inoxul, aluminiul si fierul turnat sunt materiale utilizate in mod obisnuit pentru corpul unui recipient. Gama BergHOFF nu include vase realizate in intregime din cupru.
Inoxul
Inoxul este un aliaj cu:
- un minim de 10.5% crom
- alte materiale precum carbon si nichel pentru a spori puterea si durabilitatea.
18/10 otel inoxidabil este cel mai inalt grad indicand 18% crom si 10% nichel. Recipientele de inox sunt foarte cautate datorita versatilitatii si durabilitatii lor.
Multi-strat
Unul din cele mai inovatoare lucruri la recipientele pentru gatit este stratul multiplu. Acest lucru insemna ca nu numai baza este alcatuita din mai multe straturi de metal, ci recipientul in intregime. De asemenea, deoarece corpul si baza formeaza o singura bucata fara sudura, caldura este garantata sa se raspandeasca foarte repede de la baza la suprafata.
Culoare | Argintiu |
Pentru | Femei |
Material | Inox 18/10 |
Tip Produs | Oale si cratite |
Fabricat in Belgia | Da |