Atentie: Valoarea minima pentru plasarea unei comenzi pe germag.ro este de 30.00 lei.
223,30 lei -30% 319,00 lei
29,18 lei -35% 44,90 lei
759029
Vasele BergHOFF sunt create sa dureze o viata intreaga.
Tigaia antiaderenta este potrivita pentru portii largi de carne si peste, face posibila prajirea fara sau cu putina grasime pentru un gatit sanatos si este o unealta esentiala pentru gatitul de zi cu zi. Fara plumb sau cadmiu, acest recipient este fabricat in straturi multiple pentru un gatit si o mententanta usoara si prietenoasa.
Calitatile si avantajele tigaii din aluminu turnat gama Hotel Line, Ø 30cm, Berghoff DeLuxe:
A. Baza
Baza unui recipient afecteaza timpul necesar pentru a transfera caldura de la sursa la ingredientele din interiorul vasului. De asemenea, o baza buna transfera caldura in mod uniform pe toata suprafata acesteia evitand riscul de puncte firbinti ce pot provoca arderea alimentelor.
Straturi de metal in baza
Baza unui recipient este construita dintr-un numar de straturi de metal (in general de la 3 la 6 straturi). Fiecare metal reacționeaza intr-un mod unic la aplicarea caldurii, iar combinatia specifica de metale in straturile de baza asigura ca vasul se incalzește in mod eficient.
Metalele utilizate in mod obișnuit în baza:
- oţel inoxidabil
- aluminiu
- cupru
Aceste metale sunt combinate cu un material feromagnetic care asigura că oala sau tigaia va functiona pe o plita cu inducție. Diagrama arata metalele combinate intr-o baza de 6 straturi.
Ce este inductia?
Un vas cu inductie foloseste principiul magnetismului pentru a incalzi un recipient.
1. activarea electromagnetismului
2. campul electromagnetic activeaza moleculele din materialul feromagnetic din baza
3. miscarea moleculelor genereaza caldura in baza recipientului
Iata un truc pentru a afla daca vasul este potrivit pentru inductie:
Pur și simplu tineti un magnet la baza recipientului: in cazul in care se lipeste vasul este potrivit pentru inductie. Toate recipientele Berghoff sunt predispuse pentru inductie.
B. Corpul unui recipient
Materialul, marimea si forma determina caracteristicile fiecarui recipient. La fel ca si baza, inoxul, aluminiul si fierul turnat sunt materiale utilizate in mod obisnuit pentru corpul unui recipient. Gama Berghoff nu include vase realizate in intregime din cupru.
Aluminu
Aluminiul este cel mai folosit material pentru vasele de gatit cu calitati tipice:
- usor
- conductivitate termica foarte buna
- cel mai economic metal folosit
Interiorul si / sau exteriorul vaselor din aluminiu turnat sunt invelite intr-un strat antiaderent.
Multi-strat
Unul din cele mai inovatoare lucruri la recipientele de gatit este stratul multiplu. Acest lucru insemna ca nu numai baza este alcatuita din mai multe straturi de metal, ci recipientul in intregime. De asemenea, deoarece corpul si baza formeaza o singura bucata fara sudura, caldura este garantata sa se raspandeasca foarte repede de la baza la suprafata.
Volum | 2.5L |
Material | Aluminiu turnat |
Tip Produs | Tigai |
Diametru | 30 cm |
Alte caracteristici | Nu spalati cu materiale abrazive. |