Atentie: Valoarea minima pentru plasarea unei comenzi pe germag.ro este de 30.00 lei.
759028
Vasele BergHOFF sunt create sa dureze o viata intreaga.
Baza Sandwich revolutionara in 6 straturi pentru gatit rapid ce economiseste energie si timp. Alegerea ideala pentru soteuri, inabusit si prajit cu putina grasime. Inoxul de calitate 18/10 ofera o durabilitate indelungata, manerul ergonomic face tigaia usor de prins si tinut, iar manerul ajutator ofera o manevrare mult mai usoara si stabila.
Calitatile si avantajele tigaii pe inductie din inox 18/10 cu capac, Ø 24cm, Berghoff DeLuxe:
A. Baza
Baza unui recipient afecteaza timpul necesar pentru a transfera caldura de la sursa la ingredientele din interiorul vasului. De asemenea, o baza buna transfera caldura in mod uniform pe toata suprafata acesteia evitand riscul de puncte firbinti ce pot provoca arderea alimentelor.
Straturi de metal in baza
Baza unui recipient este construita dintr-un numar de straturi de metal (in general de la 3 la 6 straturi). Fiecare metal reacționeaza intr-un mod unic la aplicarea caldurii, iar combinatia specifica de metale in straturile de baza asigura ca vasul se incalzește in mod eficient.
Metalele utilizate in mod obișnuit în baza:
- oţel inoxidabil
- aluminiu
- cupru
Aceste metale sunt combinate cu un material feromagnetic care asigura că oala sau tigaia va functiona pe o plita cu inducție. Diagrama arata metalele combinate intr-o baza de 6 straturi.
Ce este inductia?
Un vas cu inductie foloseste principiul magnetismului pentru a incalzi un recipient.
1. activarea electromagnetismului
2. campul electromagnetic activeaza moleculele din materialul feromagnetic din baza
3. miscarea moleculelor genereaza caldura in baza recipientului
Iata un truc pentru a afla daca vasul este potrivit pentru inductie:
Pur și simplu tineti un magnet la baza recipientului: in cazul in care se lipeste vasul este potrivit pentru inductie. Toate recipientele Berghoff sunt predispuse pentru inductie.
B. Corpul unui recipient
Materialul, marimea si forma determina caracteristicile fiecarui recipient. La fel ca si baza, inoxul, aluminiul si fierul turnat sunt materiale utilizate in mod obisnuit pentru corpul unui recipient. Gama Berghoff nu include vase realizate in intregime din cupru.
Inoxul
Inoxul este un aliaj cu:
- un minim de 10.5% crom
- alte materiale precum carbon si nichel pentru a spori puterea si durabilitatea
18/10 otel inoxidabil este cel mai inalt grad indicand 18% crom si 10% nichel. Recipientele de inox sunt foarte cautate datorita versatilitatii si durabilitatii lor.
Multi-strat
Unul din cele mai inovatoare lucruri la recipientele de gatit este stratul multiplu. Acest lucru insemna ca nu numai baza este alcatuita din mai multe straturi de metal, ci recipientul in intregime. De asemenea, deoarece corpul si baza formeaza o singura bucata fara sudura, caldura este garantata sa se raspandeasca foarte repede de la baza la suprafata.
Volum | 2.5L |
Material | Inox |
Tip Produs | Tigai |
Diametru | 24cm |
Alte caracteristici | Nu spalati cu materiale abrazive. |